woensdag 17 mei 2017

17 mei. Van Cucuron naar Saint Aygulf.

Gisteren niets geschreven. 'Geveld' door buikgriep hebben we ook niets gedaan. 's Avonds nog even op bezoek geweest bij Jes en Hennie Wassenaar die ook nog voor ons hadden gekookt al was er aan mij weinig eer te behalen.

Woensdagmorgen tegen half tien zijn we vertrokken uitgezwaaid door Jes, Aad en Ria. Via Villelaure en Pertuis reden we bij Aix en Provence de autoroute A8 op. Om 11.45 arriveerden we bij camping St. Aygulf-Plage. Na een ingewikkelde inschrijving mochten we een plek uitzoeken op deze enorme camping die overigens minimaal bezet is. De website van de camping vind je hier. Je loopt direct vanaf de camping het strand op al moet je wel onder de brug doorlopen ter hoogte van het Van der Valk hotel naast de camping. Helaas zijn er ook muggen wat te maken zal hebben met de 'moerassen' naast de camping. Dus goed insmeren. 's Avonds zijn we op de fiets richting Frejus gegaan. Een fraai fietspad naast de RN 559 en langs het strand.


Onze plek op camping St. Aygulf-Plage

Het Van der Valk hotel naast de camping.

De Golfe de Fréjus in de avondzon

De rivier Argens die bij Fréjus in zee uitmondt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

19 juni. schoonmaken en een tripje naar Bad Zwischenahn.

Vroeger ging ik wel eens met m'n ouders naar een goede kennis van mijn vader (met Groninger achternaam) n.l. Herr Bolt. Die woonde in Ba...